Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2010, 02:10 PM   #282 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. .
canım sana bu sınır koyma meselesi ve diğer insanların iyiliğini istemesi konuları hakkında birşeyler söylemek istiyorum...

bir insan diğer bir insanı eleştirebilir bu gayet doğal birşey..ancak eleştirinin dozu aşılırsa ve karşıdakinin sınırını geçicek şekilde yapılırsa işte o zaman eleştiri yapılan kişi rahatsız oluyor..senin durumun da bundan ibaret ve bu konuda yerden göğe haklısın..

malesef bazı insanlar var ki onlar sanki dostunmuş numarası yapan düşmanlar olabiliyorlar..."ben senin iyiliğin için söylüyorum" veya " dost acı söyler" tarzı şeylerin arkasına sığınarak çaktırmadan senin cesaretini kırmak isteyen kişiler olmaları muhtemel...çünkü gerçek bir dost karşısındaki kişinin iyi yönlerini ona hatırlatır ve bu duyguyu pekiştirir..eleştireceği birşey varsa da bunu karşı tarafın sınırını geçmeden onu rahatsız etmeden yapar...ama yukarıdaki bahsettiğim dost gibi görünen düşman kişiler..senin iyiliğine söylüyormuş gibi yaparak kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar başka birşey değil....sana akıl vermiş olarak kendisinin senden daha üstün olduğu hissini yaratmaya çalışıyorlar...o yüzden sınırını geçerek eleştiri yapanlar kim olursa olsun onları dost olarak kabul etme lütfen...ne kadar iyiliğin için söylüyorum dese de sınırlarını korumaya devam et..."iyiliğini düşünüyorum" ifadelerine takılıp sınırlarını korumaktan vazgeçme...dost maskesi ardına gizlenip seni üzmekten zevk alıyor da olabilirler..bunu bilemezsin...dost dediğin insanı yüreklendirir cesaretini kırmaz..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla