Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2010, 05:55 PM   #283 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

psikiyatra gittim, binaya girdim. İlk 5 dakika kimse birşey sormadı, bende sormadım. Öyyle gezdimm :P sonra birine sordum, doktoru. Odasını gösterdi, kapıyı çaldım; yoktu. Bekle dediler. 15 20 dakika kapısındaki koltuklara oturup kitap okudum. Gelmedi. Tamm o anlardaa, bi
çaktı aklımdaa kolay kolay pes etmemem gerktiği. . Her ne olursa olsunn, daha kötüsü vardı ve benim olmam gereken yer orası değildi. Sevk eden doktorun yazdığı kağıdı avucumda sıkıştırdımm, dışarı çıktımm. kağıdı çöpe attım ve geri döndüm yurda. Bugünüm dönüm noktası oldu. Artık yok, eskisi gibi. Kazandığım tecrübeydi, sadece yaşadığım bugün.

eveet, gelelimm son noktaya yanımdaydınız. Yalnızım derken sizler, ailem. . yanımdaydınızz hepinize minnettarım. Seviyorum, sizleri. Kalbimde yer ettiniz sizin gibi güzell insanlarla tanışmakk, herşeye rağmen sizin avrlığınızı bilmek beni umutlandırıyor sevgili dostlarımm, hepinize teşekkürlerimi sunuyoruuumm enn güzel şeyler sizinle olsunn :) sizleri çooookk seviyorumm :)
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla