Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 02:36 PM   #5 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: sitemizi lütfen basitlestirmeyelim

evet papatyacım daha yeni hoşgeldin deyip bilmecelerini çözmüştük..

telkinlere inanman yada inanmaman önemli eğil.. biz ne inanmayanlar gördük..

herşeyden önce teklif var ısrar yok..

bu forumun ana konusu hepimizin bildiği gibi subliminal yolla bilinçaltına etki eden telkinlerdir..
forumun ilkesi herkezin mutlu huzurlu ve başarılı bir şekilde yaşaması..
bunun bu şekilde olabilmesi içinde başkalarına bağlı olmaktansa kendi başımıza başarabileceğimiz yöntemlerin sunulması..

bunun için özellikle ticari kaygılardan uzak durulmuş.. bu tarz yönlendirmelere forum içerisinde yer verilmemiştir..

kişinin ana ihtiyacı olan ki bunu bilinçaltı çalışmaları yapanlar daha iyi değerlendirebilirler..
telkinler ücretsizdir..

üzerine her birimizin yüzlerce lira ödeyerek gerek eğitimlerden gerek kitaplardan aldığımız eğitimleri
sadece ben biliyorum işime yaradı karşımdaki kişide faydalansın amaçlı sunulmakta..

ayrıca bu forum hariç üye olduğum başaka mail gruplarımda var..
üye olurken farklı bilgi paylaşımlarının olacağı ortamlar olarak kaydoldum hepsine..
şimdi gelen mailleri sadece siliyorum..
çünkü içinde buradaki eğitime gel.. şuradaki meditasyona gel..
her birine bol bol para harca haricinde gelen mesaj çok az..

üzerine ekstara olarakta sadece saldırı ve kırıcı sözlerin yer aldığı diğer e postalar..
vay senin kaşın kara .. e senin gözün kara.. dusun
bu varya eğitim veriyo ama çocuğunu zamanında terk etmiş.. wave
herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde..

elimizden geldiğince her birimiz burada böyle bir ortamın oluşmasına izin vermiyor...
gerek esprilerimizde gerek yazışmalarımızda uslubumuzu hanımefendi .. beyefendi seviyesinde tutmaya çalışarak
türkçeyi en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz..

sevgili sonbaharımın anlatmak istediğide bu ortamımızın korunması...

burası bir kişisel gelişim sitesi..

bunun içinde kitap okumakta var..
binicilik dersleri ile bilgiler paylaşmakta..

astrolojide var..
bilimsel konularda..

her birimizin kişisel tekamülü farklıdır..
ilgi alanlarımız farklıdır..

bu çeşitliliğe uygun olarak forumumuzu zenginleştirmeye çalışıyoruz..
elbetteki yukarıda bahsettiğimiz detaylar çerçevesinde..

burada sorununu yada sevincini anlatırsan karşılıklı sohpet gibi olsada önerilerimiz olur..
sorunun ile yaşamak ve sorunu anlatmak başka bir şey..
sorununa çözüm üretip mutlu refah seviyede yaşamayı seçmek çok başka..

çözüm arıyor isen bizlerin dostluğundan memnun kalacağına eminim..
biz seni ilk günden itibaren dost olarak yanımızda gördük çünkü..

sorununu anlattığında evet sen haklısın diyerek seni sorunun ile bütünleştireceğimizi sanıyorsan
böyle bir durum ile karşılaşman çok zor..

yaşamda ne yaşıyorsak sorumluluğu bize ait..

bu gün karşı komşun yüzüne kapıyı kapattıysa sorun o değil sensin..
bu gün manav domatesin içerisine 2 tane çürük karıştırark sana verdiyse sorun yine sensin..

yaşamımız eylemlerimizin düşüncelerimizin seçimlerimizin ve tepkilerimizin bir bütünüdür..

bilimsel olarakta kabul edilen gerçek beynimiz ve bilinçaltımızın yaşamımızı yönlendirdiğidir..

başlangıç noktan telkinlerden ziyade bilinçaltı nedir olsun..

bu konu ile ilgli olarak;
bilinçaltının gücü joseph murphy..

ne biliyoruz ki william arntz.. kitapların okuyabilir..

ayrıca d&r larda ne biliyoruz ki nin filmini alabilir
youtube üzerinden dublajlı olarak secret filmini izleyebilirsin..

yaşamında yapacağın ufak denemeler ile bilinçaltın ile tanışabilir akabinde bu konuda hayır inanmıyorum diyebilirsin..

dünya üzerinde milyonlarca insan ve bu forumdabinlerce kişi bu konuda çalışmalar yapmakta..

eğer sen doğru isen denemekle bir şey kaybetmez bize gerçek olmadığını kanıtlarsın...
eğer bu noktada bizler doğruysak en fazla sen yanılır yaşamına arzuladığın gibi başarılarla doldurarak geçirirsin..
onca başarının yanında bizlere karşı yanılmış olman sadece içindeki kuvvetli önyargı duygusunun yıkılmasına yardımcı olur..

bizim için dün de dosttun bu günde ..
gitsende yine de dost olarak kalacaksın..

önemli olan bizle yada bizsiz mutlu huzurlu bir yaşamın içerisinde yer almanız..

sevgiler..