Alıntı:
yakamoz Nickli Üyeden Alıntı
|
Asalett'ciğim sana yukarda nasıl yapıldığına dair bir resim gönderiyorum .Ama öncelikle hissetmen çok önemli.Size bu günki deneyimimi yazayım belki bir örnek oluşturur.Bu gün eşimle ilgili bir konuda EFT yaparken ben hep boğazımda yada dizimde hissexderim bugün hissetiğim yer kalbimdi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı ve konuya 10 verim bir tur sağ sol eft yaptıktan sonra yine sordum 9 du ve ikinci bir tur daha yaptım kalp çarpıntım biraz azaldı .
Bizler hayatımızda bir çok şeyi ister istemez içimizin derinliklerine gömüyoruz .Buda bize genelikle vücudun bir tepkisi olarak dönüyor.Ben 30 yaşından sonra alerji oldum çok kırılıp hiç belli etmemişim .Benim makina hatta vermeye başladı artık lütfen uyarılara dikkat et yoksa daha kötü sonuçlanacak diye bende makinaya kulak vermeye çalışıyorum.Bu konudaki en iyi kitapları araştırdım okumaya çalışıyorum .sende kendine bütün alerjilerimden kendimi tamamen kabul ediyor ve onaylıyorumde başla bakalım sonuç ne olacak.
Benim hayatımda beni etkileyen iki kişi oldu önce annem sonra eşim .İkiside benim bir çok sorunuma sebep olmuşlar neyse annemi büyük ölçüde hallettim şimdi sıra eşimde.Ondan sonra kim tutar beni.