Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 12:24 AM   #13 (permalink)
fatamorgana
Teğmen

Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatamorgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: fatamorgana'nın günlüğü

Çekim yasasına olan güvenim artıyor..
İşte son bir kaç gün raporu..
1- Sabah bi yere yetişmek zorundaydım. 2 vasıta ile gidecektim. Otobüse bindim. indiğimde hemen diğer vasıtanın gelmesini istedim. bi kaç seçenek vardı. Aklımdan özellikle 2 otobüsün nosunu geçirdim. İndiğimde her iki otobüs de arka arkaya geldi. Ben de hemen birine bindim
2- Yine bir sabah bir yere gidiyordum. Gideceğim yere yarım saat sürecekti. yarım saat tek başıma canım sıkılır diye düşündüm. Biriyle karşılaşıp da sohbet ederek gitmeyi istedim. Durakta, benimle aynı yere gidecek olan ummadığım biriyle karşılaştım.Beraber gittik. Keyifli bir yolculuktu.
3- Çekim yasası deneyimlerimin çoğu sonuç veriyordu. Ama bunlar tesadüf mü yoksa ben mi çekiyorum diye emin olamıyordum. Emin olmak için,bu kez biraz zor bir şey ve serbest bırakması kolay birşey istedim.
Diğer konularda yazmıştım. Çevremde iyi anlaşamadığım 3 kişi vardı. Önyargılar, yanlış anlaşılmalar sonucu oluşmuştu bu negatiflik onlarla aramda. Yanlış anlaşılmalar sonucu olduğunu bilsem de yine de o kişilere çok kızıyor, sinir oluyordum. Uzaklığımız artıyordu. O kişilerle teker teker sarıldığımı, can ciğer arkadaş olduğumu imgeledim. Ve serbest bıraktım. Bu istek en zor isteğimdi. O an için bunun gerçekleşmesine imkan yoktu. Ama oldu. Aynen imgelememdeki gibi.. Hatta daha güzeli, bu kadarını beklemiyordum. Mucize gibi...
4- Yine bir gün çekim yasasının işlerliğini denemek için bir şey isteyeyim dedim. Kolay unutabileceğim bir şey istedim. O gün gideceğim yerde, uzun zamandır görmediğim biriyle karşılaşayım diye düşündüm. Gittim ve karşılaştım İyi oldu, bayadır görüşmemiştik..

İşte bu ve bunun gibi bir çok isteğim gerçek oluyor. Ama zaten artık birşey istemek için özel bir çaba harcamama gerek kalmıyor.. Herşey kendiliğinden oluşuyor. Çünkü pozitif düşünüyorum..

MUTLUYUM.
fatamorgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla