Alıntı:
commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı
ya bu söylediğin durumu bende çok yaşadım,herkese gider yapar oldum, yani herkese hakettiği değeri vermeye başladım ve ona göre laflar söyler oldum.bu durum sırf ego güçlendiriciden oluyo onuda keşfettim,ara verdiğim zaman egoya 4 5 gün gene eskiye dönmeye başladım yavaş yavaş,sonra ego dinledim, gene herkese gider yapmaya başladım:D |
Gider mi yaparsınn, posta mı koyaarsınn, atar mı yaparsınn. . Sustalı mı çekersin bi
lmem ama insan karşısındakinde de bir kalb bulunduğunu, onun da alınabileceğini aklından çıkarmamalı. İnsandır bu, sonuçta. Tartıştığın her kimse, o da insan. O da üzülebilir. Sırf kendin üzülmemek için yaptığın atar/gider vb. karşındakini üzebilir. Bu, bencill birisi için mutluluk kaynağı olabilir, ama bil ki; karşısındakinin mutluluğuyla mutlu olmayı öğrenemeyen biri, assla mutlu olamaz. Herşeye rağmenn, hatanın neresinden dönülse kÂrdır. Kırılan kalp assla eskisi gibi olmaz. Bak herkese gider yaparak herkese haketttiği değeri vermeye başladım demişsin. Ne kadar doğru bu?? Değer mi, başkalarını üzmeye?? Hiçbir şey için geç değil. Gururunu yenip dileyeceğin bir özür herşeyi değiştirebilir. Bir insan, karşısında kim olursa olsunn; ilk önce kalbini kırmamaya dikkat etmeli. Sevgiyle kal.