Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2010, 02:38 PM   #42 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

2008 eylül tarihinden bu yana telkinleri aralar vererek dinleyip durdum. Son 2 hafta içinde farkettim ki telkinlere ara verince tekrar başa dönmüyorum. Belki de havaların güzel oluşundan bana öyle geliyordur. Bunu da tam çözemedim. İlerleyen zamanlarda da aynı etkiyi hissedersem bi oh çekicem artık. Telkinleri dinlemeyi bıraktıktan 1-2 hafta sonra başa dönmemden şikayetçi oluyordum çünkü hep. Artık bu kayboldu sanırım.Şu son 2 ayda da zorlu dönemlerden geçtim.Muhakkak bunları yaşamamım da etkisi oldu. O kadar çok kırılmıştım ki artık herşeyi kafama takmamam gerektiğin öğrendim yaşayarak ve telkinlerle de destekleyerek.Yaşamadan bu etkiyi üzerimden atamayacakmışım belli ki.. İyi ki yaşamışım diyorum şimdi(Şükür) Artık kendimden daha eminim.
Bitti mi bu zorlu dönem bilemem;ama artık eminim bu gibi zorlu dönemleri daha sakin ve teslimiyetçi karşılarım. Niye ben? Demem asla. Şu son 2 ayda yaptığım gibi buna sebep ne? Bunu yaşayacak muhakkak birşey yaptım ya da hayatımda şu an çözemediğim birşeye katkısı olması için yaşadım derim artık. Telkinsiz de artık tek başıma yürüyebileceğimi görüyorum. "Hazır hissettiğinde zaten telkinleri dinlemeyi bırakacaksın" deniyordu hep sitede. Şimdi anlıyorum bunu Atakan Bey'e ,Sanemceye,redflowersa,shamanice,Mertoya aklıma şu an gelmeyen varsa kusura bakmasın lütfen Çoooooook ama çok çok çok teşekkür ederim. Hep yardıma hazırdınız ve hep içtendiniz. Site üyelerine de çoook teşekkürler, uzman olmasak da birbirimize yardım etmekten çekinmedik hiç
Serbest bırakmaktan da şikayetçiydim çekim yasasıyla ilgili ,artık bunu da yavaş yavaş başarmaya başladım. Herşey bir anda değil belli bir birikimden sonra kendini göstermeye başlıyor.(okuduğum kitaplar,tecrübeler,teknikler...) Farkında olduğumu farketmeye başladım gün içinde ve aklımdan geçirip serbest bıraktığımı ve serbest bıraktıklarımın gerçekleştiğini gördüm. Mutlu oldum. Şükrettim. Mutlu oldum.
Bu iç huzur herkesi bulacak zamanla.Yeter ki onu isteyin. Fırsatlar muhakkak çıkacaktır. Artık eminim ben

Her anınız tarif edilemez mutluluklarla geçsin
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla