Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2010, 08:35 PM   #9 (permalink)
iloscuk
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

iki gündür telkinleri dinleyemedim.Çünkü yatılı misafir vardı ve rahatsız olmamaları için açamazdım müziğin sesini.Ama bu tür durumlar arasıra yaşanılabilir.Ve sonraki günlerde dinlemeye devam ettiğim sürece sorun olmaz ,açık bir şekilde kapanır diye düşünüyorum.
Bu aralar davranışlarıma,düşünce şeklime,neler hissettiğime daha fazla dikkat eder oldum.Bazen öyle olumsuz şeyler içimden söylediğimi farkediyorum ki,sonra kendime çeki düzen veriyorum.Bunun dışında affetme meditasyonunu da dinlemeye acil ihtiyacım var.Yakında düzene sokacağım.Kişisel gelişimim için ihtiyacım olan herşeye de neredeyse sahibim.Yalnız evimize sık sık birilerinin geliyor olması(ki genelde akraba) ve benim kendim için ayırmak istediğim zamanları birilerinin engelliyor olmasına bazen sıkılıyor,üzülebiliyorum.Tabiki gelecekler ve sevdiğim insanlar onlar ama zamanımın maalesef kısıtlı olması ,yapmak istediklerimi yapamıyor olmak beni strese sokabiliyor.Geç saatte de yapamıyorum çünkü uykuya dayanamıyorum fazla.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla