Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2010, 12:55 AM   #3 (permalink)
suskun_prens
Teğmen

suskun_prens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 438
33 Mesajinıza toplam 235 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suskun_prens is on a distinguished road
Standart Cevap: HELP ME PLEASE !!

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
insan durduk yere hızlı nefes alıp vermez. ortada fiziksel bir sebep yokken hızlı nefes alıp vermen bir belirtidir. şu linkteki belirtilere benzer tepkiler veriyormusun?

http://www.hayatsitesi.com/hayatsitesi.asp?id=2352

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne zamandan beri böylesin ?.Korkuyormusun bu sorundan ? Daha önceden ilaç kullandın mı ? Cevap verirsen yardımcı olabiliriz fikir açısından...Katlıyorum durduk yere olmaz alta yatan bir sorun olabilir..
arkadaşlar öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum.. aslında söyledikleriniz beni şaşırttı doğrusu. Çünkü hiçbir psikolojik sorunum yok. Tuhaf olduğum söylenebilir ama fazlaca manyak değilim :)
Hızlı ve derin nefes almayı yanlış anladınız. Normal bir şekilde mesela hızlıca derin nefes alıp verirken belirttiğim durumla karşılaşıyorum. Yani neden peki durduk yere derin nefes alıp veriyorsun derseniz: bu karşılaştığım durumun ne olduğunu çözmeye çalıştığım için olabilir.. diye bir cvp verebilirim sanırım :)
Tekrar çok teşekkür ediyorum.. aynı zamanda siteye de tşk ediyorum çünkü bu kadar ilgili üyeleri var.. Sağolun

suskun_prens isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla