Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2010, 09:36 AM   #133 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Günaydın günlük
Bugün yine güneş ışıl ışıl parlıyor..bahardan bir gün gibi...belki de bahar gelmiştir ama daha farkında değilimdir

Dün akşamım da yoğun bir şekilde evin düzenini değiştirmekle ve bazı şeyleri düzeltmekle ayıklamakla falan geçti...hala da el atmam gereken biryer kaldı...bazanın altındaki şu an giyilmeyen kıyafetleri çirkin bir şekilde hipermarket torbalarına tıkmıştım...onları nasıl daha güzel şekilde koyup depolarım onun üzerinde düşüneceğim bugün...Evden güzel birşeyler uydurabilecekmiyim bakalım...aslında renkli ve güzel hurçlardan almak gerek ama para harcamak istemiyorum..

geçen günlerde ders çalışmak için yazdığım olumlamaları şu an dinlemeye başladım (anca sıra geldi) bakalım ne zaman işe yarayacaklar..bugün bütün gün kulağımda dönsün dursun bakalım....zaten kısa bi olumlamaydı..sanırım yarına etkisini görürüm...

hala hayatımdaki temelleri tam oturtamadğımı hissettiğimden bir türlü derse girişemiyorum...Vallahi bahane filan değil...şimdi bazanın altında o çirkin dağınıklık varken ve içim rahat etmezken aklım ordayken onu çözemeden nasıl ders çalışayım..çalışsam da nasıl verim alıyım ? sorunlarımı küçültmeye çalışıyorum..böylece artık hiçbirşeyin üzerine çokça eğilmemiş olacağım ve daha dengeli hayatım olacak (en azından ben öyle düşünüyorum)

kendime daha dengeli bir yaşam sürmek için yaşam alanlarımı başlık olarak liste halinde sıraladım...ders, spor vesaire gibi...dün günümü buna göre geçirmeye çalıştım ve kendimce ne kadarını gerçekleştirebildiğimi gördüm...ve gerçekleştirebildiklerim listedeki maddelerinin yarısından daha azdı...yani şöyle söyleyim ..diyelim listede 7 madde varsa ben anca 3 ünü gerçekleştirebildim ve diğer 4 ü yapılmadan gün bitti bunu düzeltmek istiyorum...temel sorunlar üzerine bu kadar eğildiğim de ondan zaten...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla