Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2010, 08:33 AM   #134 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Günaydın günlük
bu sabah biraz zorla da uyansam neşeli bir sabah geçiriyorum..dün evi düzenlemek beni epey uğraştırdı..hatta bazen aklıma gelen fikirleri denemekte başarısız olup gerildim falan ama dünkü uğraşlarıma baya değdi...yarın da inşallah alışverişe çıkıp pantolon askısı falan alacağım gardrobum daha da düzenli olacak inşallah..

gelelim diyet ve kilo konusuna..aslında haftada 1 tartılmayı düşünüyordum ama sabah kendimde belirgin şekilde hafiflik hissedince dayanamadım ve aç karnıma tartıldım...
veee 23 şubat salı günü sabah aç karnına 75.6 kilo çıktım vay be 2 günde farketti...sanırım vucudum topladığı fazla suları ve ödemleri attı...
bir de dün baya ciddi şekilde kabızlık problemi yaşamıştım..keten tohumu denedim ancak işe yaramadı..fakat çiğ soğan yemek çok işe yaradı..soğanda bol lif var..sanırım benim günlük lif ihtiyacım normal insanlara göre biraz daha fazla olsa gerek...hergün soğan yemeyi alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorum...tabi yedikten sonra da dişlerimi fırçalamayı

76.3 - 75.6 = 700 gram fark çıkıyor :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla