Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 07:56 PM   #146 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

kendimi kocaman bir ailenin içinde hissettiren canım dostlarım, ne mutlu bir gün olacak o, dört gözle bekliyorum, kızım ogün yds sınavına giriyor ve otobüse atlayıp yanıma gelecekler, 23 haziranda yanımda olacaklar yani, 22 haziranda sizleyim, 23 haziranda çocuklarım yanımda, 25 haziranda kadınlar elele derneğinin etkinliği var, keşke hepiniz bu etkinliğe gelebilseydiniz, buluşmayı 25inde çerkezköyde yapabilseydik, kısmet, gelmek isteyen olursa beklerim tabi, aslında organizasyona biraz atraksiyon katsak diyorum, mesela;
atakaaaan büyük medya devlerini çağırsan toplantıya, türkiyenin en güçlü forumu diye gümbür gümbür bir tanıtım yapsak ve basına açık bir organizasyon yapsak nasıl olurduuu? hatta canlı olarak bide tvye çıksak diyorum, hayatım değişti türkiyenin en çok ihtiyaç duyduğu özellikleri barındırıyor, ve artık kendimizi aşmalıyız ,
heyy millet size diyorum varmısınız şu cennet ülkemizi bir sarsmaya, gücümüzü göstermeye, silkelemeye, hayatımızı değiştirmek için insanlarımızı ayağa kaldırmak için varmısınız