Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2010, 02:45 PM   #95 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Şunları da eklemek istiyorum, bugün öğrenci işlerinden sıramı öğrendikten sonra benim numaramın olmadığı listeyi açıklayan asistana bu listeyi neye göre hazırladınız diye sormaya gittim ama kapısı kapalıydı, orada değildi. Belki de korundum, çünkü çemkirecektim bir miktar:)) Belki de asistan korunmuştur:D Sonra dersine hiç girmediğim, ama geçen sene stajyer öğrenci kabul eden bir hocanın odasına gittim ve bu sene de stajyer öğrenci talep edip etmeyeceğini sordum. Ben haber veririm, yazacağım gibi belirsiz sözler söyledi. Oraya gitmişken bu yeni açıklanan liste neye göre belirlendi haberiniz var mı diye sordum. Yanında araştırma görevlisi vardı. Torpile göre dedi, gülerek, güya dalga geçti. Ortalamamdan veya sıralamamdan bahsetmedim, birkaç soru daha sorup çıktım. Eve geldiğimde bir baktım hoca hemen benim ardımdan stajyer öğrenci talep edeceğim diye duyuru yapmış:D Yalnız mailinize transkriptinizi ekleyin demiş, o iş nasıl oluyor bilmiyorum, mail attım ama daha cevap yok. Bu sefer de daha maile transkript eklemeyi bilmeyen öğrenciden stajyer olmaz diye düşünmez inşallah, annemin tavsiyesiydi uydum ama:( Benim bildiğim transkripti okuldan belge halinde verirler ya da internetten öğrenci işlerinden bakarız. Her neyse, bugün fazlaca içimi döktüm.

Bir de, torpil yaptırabileceğim bir sürü bir sürü yer varken kendi kendime bunlarla uğraşıyor olmam biraz garip gelebilir, bana da garip geliyor ama bilmiyorum işte. Üstelik bu bahsedip durduğum listeyi açıklayan şirkette torpil yaptırabilme olanağım var, kendim ayrıca gidip form doldurdum. Ama kendi başarınla girmek var, insanların alaycı bakışlarıyla girmek var. İnsanların ne düşündüğüne önem verdim yine. Üff.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla