Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2010, 09:21 PM   #67 (permalink)
yüsra
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

kuantum ve kuranı bitirdim. iyi hissediyorum kendimi .kitabı geri vermek zorunayım . ama kendime bir tane edineceğim. kendinin olması gereken bir kitap. ben atalarından özgürleşme çalışmasını yapmaya çalışıyorum.anlatılan olayların bir çoğu hayatımda var hissediyorum.ilk okuldayken şair olmak ortaokulda ise deneme türü yazılarda çok başarılıydım sonra işletme okudum. muasebeci olarak uzun zman çalışıp sonra biraz daha ruhuma yakın olan işi halkla ilşkilere geçtim.insnalarla iç içe olmalıydım.. ama hastanede ..yani bu insanlar mutsuz ve tedirgin insanlar..çalışma şartlarım maaşım beni tatmin etmiyor. eksik birşeyler hala..

şimdi geçmişe bakıyorum..babama karşı muazzam bir hayranlık..hayatımda tanıdığım en iyi insanın onun olduğuna inanıyorum..bu beni nerelerde bağladı bilemezsiniz.. babam çok iyi bir futbolcu olma yolundayken dedem tarafından günah diye sahadan çıkarılmış kırmızı kart yemiş . beni lise sona kadar voleybol antramanlarına götürdü. ben isteyerek gittim istediğimi sanarak ..o da bende antrönörlerimde ibliyordu benim iyi bir voleybolcu olamıyacağımı çünkü ordaki tüm kızlardan zayıf kolları güçsüz ve kısaydım. ama o buna inanmasına rağmen bunu o kadar çok istediki...ben bu işi yaptım takım maçlarımda zar zorda olsa yere buldum ama gittiğim kulüp pararsızlık yüzünden kapandı .antraman yaptığımız sahayı sattılar...herşey anlamını yitirdi oysa zaten başta elde sıfır vardı bir yetenekle başlamıştım.. emeğimi çantaya koydum üniversteye gittim..orda çok enteresan şekilde kendimi voleybol takımında asılda buldum ..çıktığım arkadaşım şok geçirmişti çünkü daha önce topu elime aldığından bile bahsetmemiştim ona ve kimseye en yakınlarım dahil..işletme okumaya gittim...o sene gitmem gerekiyordu olan bölüm de işletmeydi..işletmeyi sevdim ..ben neyi yaptıysam onu sevdim..

şimdi kendimi özgürleştirmeye çalışıyorum ..kendimi bulma yolundayım ..atalarımı gözden geçiriyorum hayal kırıklarımı..sevinçlerimi ..geçmişin üstünü kapatmak değil istediğim temizlemek..özgürleşmek ve gerçek bana ulaşmak..sancılı bir süreç..

ama sonucu ne de güzel olacak bana ve çevremdeki herkese nasıl yakışacak iyi gelecek..şimdi özgürleşme zamanı..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla