Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Telkinleri dinlemeye başlayalı 1 ayı doldurdum.1 ay içinde inanılmaz güzellikler yaşadım hissettim...Hayatıma güzel şeylerin doluşu devam etmekde.
Farkındalığım arttığından beri fark ettimki sırf çevre ve aile unsurları nedeni ile bunlar delilik dediğim şeyleri gerçekden yaşamak istiyorum.Hatta hayatımı bunlar üzerine kurmak istiyorum.Bugüne kadar neden içimde hep buraya ait değilim duygusu yaşadığımı böylece fark etmiş oldum.Arkdaşlar ben yıllardır dalmak istiyorum ama sanırım hayat planıma uygun değildi yada zamanı değildi ne zaman bunun için bir atakda bulunsam olmadık aksiliklerle erteledim.Artık ısrarcı değilim hala istiyorum hatta artık bu işi eğitmenliğe kadar götürmek istiyorum,sahil şeridinde bir şehirde yaşamak ve benimle aynı şeyleri yapmakdan hoşlanan bir insanla hayatımı birleştirmek istiyorum.Çevremdeki bir çok insanın yaşadığı standart bir hayatın dışında bir yaşam istiyorum.Sade ve basit ama bir okadar dolu...4 yıl önce böyle bir yere gitmiştim ve içimde oraya aitlik duygusu yaşamıştım.Ailemdeki ve çevremdeki birçok insandan farklı isteklerim var.Bu yüzden nereye gitsem misaifr olma duygusunu yaşamakdan kendimi alamıyorum.Yeni bir işe başladım,herşey istediğim gibi.Orada dahi kendime ;bak arkandan işini çok iyi bilir ve yapardı,çok çalışkandı,çok kısa zamanda herşeye hakim oldu dedirt nasılsa senin hayatın başka bir yerde başka şekilde devam etmek üzere diyorum.Sonra 'kendine gel buraya adapte ol daha yeni başladın.ne sahili ne kasabası ne dalması.'diyorum.Ama elimde değil,içimdeki bir diğer ses 'bakma sen ona bu işi bir an önce kıvır halletki bir sonraki adıma bu dediklerini hemen yaşamaya başla diyor.İkisi arasındaki bu çekişme beni geriyor bazen.
Ne oluyor,kim konuşuyor hangisine inanayım kızdırcaklar beni bırakcam yesinler birbirlerini aaaaa :))) |