Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2010, 11:28 PM   #504 (permalink)
yüsra
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

[quote=yurdahal;581814]Sevgili Aynaz8279,

onu en yalın hali ile kabul ediyor musunuz? Bunları zihninizde sorgulayın.

Çekim yasasınız kullanmak istiyorsanız, adlandırmadan, her hangi bir kişiyi belirlemeden, bu yasayı uygulamalısınız. Eğer eşiniz sizin gerçek beklentilerine uygun kişiyse, zaten bu yasa size onu getirecektir.

işte bunu ben tam olarak deneyimledim .2 yıl ayrıydık şimdiki eşimle. sonra 6 ay içinde evlendik. o kadar çok katılıyorum ki size denyimlediklerimle..

Lütfen kendinizi bu kadar yıkılmış, zorda kalmış olarak görmeyin. Hayat devam ediyor ve sizin hayatınızın herşeyden önce size ihtiyacı var. Şafak sökmeden önce, gecenin en karanlık anını yaşarız. Bu yüzden sizi umutlandıracak ve ihtiyacınız olan olumlu şartları hazırlayacak bir hayat önünüzdedir.

ve bu cümlenizz...kendimizin en çok kendimize ihtiyacı olması..bu benim en çok inanmaya çalıştığım şey..

hepimizi aydınlattınız verdiğniz ışıkla sadece soru soranı değil.. teşekkürler..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla