25-02-2010, 02:12 PM
|
#85 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ? Alıntı: teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
bu konuyu uzun süredir takip ediyorum yalnız sosyal fobiklerin sosyal fobiyi yenmek için neler yaptıklarına dair veya yendiklerine dair bir kanıt göremedim....
bari saçma bişeyler yazayım da sosyal fobiyle nasıl başedilmesi gerektiği konusunda katkım olsun konuya böööööööööööööööö blaaa balala lalala tararatara | burada paylaşılanlar sadece fikir...ve başlığı da dikkatli okursan zaten burada amaç tartışmak..."Sosyal fobiyi yenenlerin hikayeleri anlatılmıyor burada" kimse kimseye sosyal fobiden kurtulmanın formulu olarak 2X2 = 4 tür gibi basit formüller veremez zaten...bu yaklaşım"armut piş ağzıma düş"
tarzı tembelce bir yaklaşımdır....burada fikir namına 1-2 cümle birşeyler yazılır ama arasından sen alacağını alırsın...herkesin bu konuda yapacakları uygulamalar farklıdır bir yol seçersin denersin yanılırsın sana uymaz başka yol seçersin sonra...ve en sonunda en doğruyu bulursun bu böyledir...
sen aradığını bulamadın diye açtığım konuyu batırmanın anlamı yok..mizah bölümüne uğramanı tavsiye ediyorum... LÜTFEN KONUMU MAHVETME !!!! |
| |