Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Sevgili Arkadaşlar; Bir süredir buralarda olamadım, yine de her perşembe gecesi muhakkak her iki çalışmaya da katılıyorum. Bu bazen çok kalabalık bir masanın başında, kimseye belli etmeden gerçekleşiyor:)
Ben yokken daha da bir hareket, kan, can gelmiş buralara:); yazılanları elimden geldiğince okudum. Birçok güzel paylaşımda bulunmuşsunuz.
bir arkadaşın imgeleme ile ilgili bir yazısı vardı ona değinmek istiyorum. İmgelemelerde kimimiz kendimizi imgeyi yaşayan kişi olarak (bedenimizin içinden günlük hayatı gözlemlemek gibi) seyrederken; kimimiz dışarıdan bir gözlemci gibi kendimizi bedenimizin dışından gözlemleriz. Bazılarımız ise hiçbir imge yaşamaz, fakat hisseder. Her biri doğrudur, her biri bizi sonuca taşır. Önemli olan zihnimizin en kolay kabul edebileceği yolu bulmak ve onu uygulamaktır.
Bu gece çalışmamızı yaparken Ay Yengeç burcunda olacak. Ev sahibi olma, aile, yuva, annelik, yaşlılık ile ilgili dileklerimiz için çok uygun.
Saat 23.00'te ve 00.00'da görüşmek üzere
Hepinizin kandilini kutlarım.
Yurda Hal |