Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 10:44 AM   #6 (permalink)
Işıkyolu
Teğmen

Işıkyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
40 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıkyolu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü

Sağolun güzel ruhlu insanlar , iyi ki varsınız .. Gününüz aydın ve ışık dolu bolluk ve bereket dolu olsun .. Macerama gelince ; Bütün gece laptop'um başucuma yakın bir yerde Suçluluk ve Ego güçlendirici MP3 leri açık uyudum sabah 08:00 a bir kaç dk varken derin bir yorgunluktan arınmanın sersemliğiyle uyandım rutin meditasyonumu olumlamalarımı yaptım ve mp3 leride dinlettiğim şeffaf bardaktaki suyumuda içtim , suyun benden güzel laf dinlediğini çeşitli kaynaklardan okuduğum ve şifa özelliğinin bu kodlama olumlama dua mantralarla güçlendiğine inanıyorum merak edenler için bilimsel kanıtlar mevcuttur .. Sevgilinize der gibi "SENİ SEVİYORUM , İYİ Kİ VARSIN" birkaç kez deyin ve suyun aromasının farkına varacaksınız(OFFICE MASARU EMOTO araştırma yapan prof.Emoto 'nun analizlerine ulaşabilirsiniz ingilizce ve yabancı dil bilinmesine gerek yok o değişen güzel kristaller su kristalleri , türkçeye çevirileride mevcuttur )şimdi nasılsın derseniz odaklandığım yola doğru devam etmekteyim ve çok güzel bir mutluluk var içimde her hücremde hissettiğim..Sevgilerimle