Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 10:50 AM   #514 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Arkadaşlarrrrr benim sizlerle dilediğim bir dileğim oldu. Sizin yazılarınızı okuduktan sonra pazartesi günü işyerimde kimse yokken imgeleme yapmıştım, evde de yatmadan önce yaptım. Zaman kavramının aslında olmadığına inandığım için o anda sizleri gerçekten hissetmiştim. Neyse o gün dilediğim dileklerden biri gerçekleşti. Benim erkek arkadaşım yeni askerden geldi. Geleli 1 ay oldu. İşi olmasını çok istiyordum, o ise kendi işi olsun istiyordu. Dün akşam iş teklifi almış, inanamadım bu kadar çabuk olduğuna. Çok sevinçliyim.

Üstelik onun işe girdiğini o kadarda iyi imgelememiştim. Sadece aşkım bu hafta iş sahibi oluyor ve bundan eminim dedim. Kendi dileklerimde imgeleme yapmıştım. En çabuk unuttuğum dilek onunkiydi. Demekki gerçekten unutmak ve o dileğin gerçek olacağından emin olmak gerekiyor. Hiçbirinizi tanımasamda herbirinizin ruhuna teşekkür ettim dün gece. Yurdahalcim imgelemeyle ilgili hatırlatmaların için teşekkürler. Böylelikle imgelemelerimde illa kendimi görmemeye çalışmayacağım. Sadece ellerimi kollarımı görmek zor geliyor alışmışım kendimi filmin içinde dışardan izlemeye

Dün gece ağlayarak eve gelsemde hemen duş aldım ve saat 12de sizlere odaklandım. Yine dünyayı sevgimizle pespembe yaptık:) Ellerimizi tutarken havada bağdaş kurar gibiydik. Ellerimiz birleştiğinde ilk yeşil enerji gönderdik birbirimize sonra kalbimizden dünyaya pembe aktı gitti. Teşekkür edip birbirimize bedenlerimizi dünyaya uğurladık ama ruhsal benliğimiz orada sevgi göndermeye devam ediyordu. Yukarıdayken dileklerimizi imgeledik. Ben geçen seferlerde hızlıca bir sürü dilek imgelemiştim. Bu sefer öncesinde ağladığımdan heralde sadece 2 dilek diledim. Nasılsa gerçekleşir. Bende sizleri hangi dileğimin nasıl gerçekleştiğine dair bilgilendiririm. Sizden ricam dileğiniz olur olmaz bizimle paylaşın. Sevgi ve saygılarımla
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla