Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 01:32 PM   #19 (permalink)
mavihuzur
Teğmen

mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Seçtiğiniz Renk Kişiliğinizi Yansıtıyor...

Alıntı:
gulumser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok saçma insanlar ergenlikte koyu renkleri seçerler yeni şekillenmeye başlayan vucut hatlarını göstermemek için,bide kendine güveni olmayan kişiler,ne zamanki insan olgunlaşır kendinin ve vucudunun farkına varır ,ve en önemlisi kendini ve vucudunu severse,barışık olursa ikisiylede her rengi giymeye başlar kimseyi umursamadan cart yeşillerden,turunculardan,siyahlara kadar kendini yansıtır her renkte.

bende kendimin farkında olan biriyim o halde 24 yaşındayım ve gardırobumda her rengin olmasına dikkat ederim. özellikle cıvıl cvıl renklerin. erkek kardeşim benden sadece 1,5 yaş küçük. ne zaman yeni bi kıyafet alsa (hep koyu renk)bana getirir gösterir. 18 yaşlarına yeni gelmiştiki yine çıktı karşıma "bak abla yeni t shortüm nasıl " diye. bende artık dayanamadım "niye hep koyu renk alıyorsun canlı cıvıl cıvıl renkli kıyafetleri yaşlanıncamı giymeyi düşünüyorsun " dedim o günden sonra bana hak vermiş olacakki koyu renk kıyafetlerden vazgeçti.

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla