Hoşbulduk Hepinize teşekkürler.. Nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazayım.
ben 15 gündür suçluluk ve ego güç. dinliyorum yalnız benim bir problemim var.Benim bu telkinleri dinlemeye başladıktan sonra fark etdiğim bir şey oldu annemle ilgili bir takım problemler var aşmam gereken.Anneciğim çok zor dediğim dedik alaycı ve az birazda gaddar bir insandı ve sürekli sinirsel rahatsızlıklarla boguşdu.Neyse şimdi biraz daha iyi.Ben geçen günlerde tesadüf eseri hayatım belirli dönemlerimde sıra arkadaşım, ev arkadaşım, ilk patronum ,şu an beraber çalışdığım iş arkadaşım da dahil hep bana onun gibi davranan insanları çekiyorum kendime. Ve ben kısır bir döngüde kendimi onlara onaylatmak takdir görmek ve sevdirmek için çırpınıyorum tabi onlarda aynen annem gibi davranıyorlar sürekli azarlama ve ciddiye almama gibi.
Telkinleri bir 15 gün daha bu tempoda dinleyeceğim.Bana bununla yüzleşmem ve problemimi halletmem ikinci adım olarak ne tavsiye edersiniz yada bu mesajı nereye yazmalıydım.
(Bu arada anneme kızgınlık hissetmiyorum görüşüyoruz her şey normal ama sanırım affedemiyorum.)