Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 06:36 PM   #147 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
natura sound therapy bende kullanmak istiyorum ama şuan düşünmüyorum karma karışık duygular içerisindeyim..Hep düşüncem beynimimi yoruyorum halsiz ve bitkin ve uykuya dalmak istiyorum...rüyalarda beynimi allak bullak etti ne yapmalıyımm yaff..Arkadaşım sende de böyle duygular hiç oluşmuydu ilk dinlemende ? dalgalanmamı yaşıyorum bennn geçecekmii ? yardımmmhep iyi düşünen bir insandım şimdi yoğun bir karışıklık hissediyorumm
canım eğer suçluluk telkini dinliyorsan o telkin baya dalgalanma yapıyor ilk başlarda...ve eğer gündüz dinliyorsan gün içinde acayip uyku getirir...gece dinlerken de uyku süresini uzatır normalden geç kalkarsın...tabi bu etkileri görmeyenlerde var ama bende öyle olmuştu...şayet suçluluk telkinini dinliyosan...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla