26-02-2010, 08:30 PM
|
#290 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Resmenn tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzreymiş günlüğümm Durr!! Gitme! Daha karpuz keseceeeeeeezz bide özdeyiş uyduralımm. . Yazın bunu tarihee!! her kesilen karpuz afiyetle yenmek içindir 26 Şubat Cuma, 20:23 te yazıldıı yazanı belli değil neye saçmalamaya başladıysam anlayın ki mutluluktan uçuyorum demektir. . Aslında şu an burda olmayıp tekrar yapıyor olmam lazımm Ama düzene karşıyım ben naparsınız Elden geldiği kadar, canıım :) Fazla sıkmaya gerek yok heraldee İki gündür bi uyku bastırmıştı kii. . Enn son, Dün gece yatağa attığımı hatırlıyorum kendimi Sabah bi kalktımm. . 11 i 20 geçiyor Az kalsın derse gecikiyordumm Kulaklığımı Ödün(ç)aldılar telkin dinleyemiyorum ama ben bilirim işimii Sıkı duruun, geliyorumm Hiçbişey beni tutamaaaaaaazz 3 gün önce direksiyon eğitimim var; geçtim koltuğa herşey çooook güzel iyi mutluyuz hani sürüyorum da arabayı. . Hatta hocanın gözüne girdim. Sen gel, devam et dedi. Bildiğiniz trafikteyim. O güne kadar hayatında sadece tencere kapağı sürmüş olan ben araba sürüyorum Ama öyyle böyle değil. Bastım. 30. . Yetmeeezz. 45. . Olur mu hiiiçç!! 40 a çıktımm. . Bi yerde ışık vardı, hoca kenarıyı gösterdi. Işıkta dur, 100 metre ilerde dur. Kırmızıda durdum. . Yeşil yandıı; Öndeki araba gittii. . O an naptıyusamm; debriyajdan biraz hızlı çekmişim ayağımı araba durduu Hocanın bi bakışı vardı banaa; İçten içe adam ulan seni benn. . diyordu resmenn Allahtan ki son dersimdi haa Ama kavradım bayağıı Sorun yok gibi :) Pöhh bee :) Çok uzattımm :) susuyim barii Kendinize iyi bakınn :) Sizleri, 'Hepiniz'ii çoooookk mu çoooooookk seviyoruuuumm İyiki varsınııııızzz khkh 56 |
| |