Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 10:16 PM   #216 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Cevap: Kabus Görüyor musunuz?

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok kötü korkunç rüyamı kabusmu ayırt edemedim...Rüyamda evde oturuyorum..Sonbahar havası yaşanıyor yapraklar sararmış ve şiddetli bir şekilde rüzgar tam oturduğum oda zelzele gibi darma dağın etti camlar kırmıştı gerçek gibi ve tam o esnada dışarı bakarken tanımadığım birisi mezarlıkta saklanıyor birisi kovalıyordu ve bende flim gibi izliyordum..Birden o durum yaşanırken uyandım ve korktum..Tekrar uyudum rüya gördüm ama hatırlayamadım çok ürkütücüydü ve korktum bu kadar beni rahatsız eden düşünce neydi de ben bu korkunç rüyayı gördüm...İlk defa rüyamda korktummmm...
rüyalarında sadece kendini görüyorsun
kaçan da sensin kovalayan da sen.... mezarlık ise içinde bulunduğun ruh halinin bire bir yansıması
eskiyi bir kenarda atıp geçmişi gömmeye çalışan sen ve gömülmemek için direnen yine sen... tüm bunları seyreden de sensin...
pöfff ne mantık ama....

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla