Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2010, 01:55 AM   #17 (permalink)
gurbetci
Teğmen

Tesekkür: 0
110 Mesajinıza toplam 562 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gurbetci is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HEDEFLERİMİZE DOĞRU BÜYÜK BİR HIZLA GİTMEK İSTERMİSİNİZ?

mutlaka payalasacagim en kucukten basladim bile.
Bu sabah saatin azizligine ugradik ve kendim olmasi gerekendne on bes dakika gec uyandim. Sabah icin onbes dakika cok onemli hele birde trafigin yogun oldugu bir saat oldugunu dusunursek. Kizi okula biraktim oglani da babaanneye isbasi saati geldi ve ben hala yoldayim aklima'once bir kahve iste' olumlamasi geldi ve kontorumun cok az hatta yetersiz oldugunu saniyordum ve isverenin de numarasinin yanimda oldugumdan emin degildim kendimi telefonla gorusurken imgeledim. Ve aradim EVET KONTORUM TAM DA SON BIR ARAMALIK KALMISTI VE NUMARA CANTAMDA IDI super bir kontor o an icin kurtarici melegim oldu. Ve ikincisi uzun zamandir gitmeyi planladigim bir yakinima neredeyse iki aydir her hafta sonu niyetleniyorum ve finansal nedenlerden dolayi gidemiyordum ve kendimi onlardaymis gibi imgeledim istedim ve yarin insallah Allahin da izni ile gidiyoruz. Super tabi bu arada ben heyecana kapilip herseyi imgelemeye basladigim icin arada hedefi tutturamayanlar da oldu ama olsun. Insallah daha buyuk hedeflere dogru yol aliyorum.

Sevgiler Interkol iyiki varsin.
gurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla