Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2010, 01:54 PM   #12 (permalink)
Işıkyolu
Teğmen

Işıkyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
40 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıkyolu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü

Dostlarım canlarım sizleri tüm yüreğimin ışığıyla selamlıyorum tüm sevgimle , Sabah 09:30 gibi uyandım meditasyon ve çakra çalışmalarımı yaparkende dinlediğim suçluluk ve EGO mp3 leri şu saate kadar dinlemekteyim,bu arada bir konuk hep masamdaydı halada yazdıklarımıda görmekte .. Bu konuk cam şişedeki SU kristalleştiğini hem gözlemleme hemde tadına bakma fırsatı buluyorum , o kadar yumuşamış ki su babamada denettim tadı çok yumuşamış dedi , bunun dışında hissettiğim içtikten sonra bana güç , olumluluk , zihin açıklığı ve daha duru bir şekilde sorgulamamı sağlaması üçüncü gündeyim ve şuan saatim 13:46 yı göstermekte içimde rahatlık ve sakinlik var herhangi bir kaygı ve suçluluk duygusu hissetmiyorum ki yoğun yaşayan biriydim o duyguyu ..Artık Ego anlamında kendime hiçliği örnek alıp üzmüyorum kendimi bu adım adım üzerimden kalkmakta hissediyorum , farklı bir rüya gördüm hayır olsun gerçekten güzeldi .. Gün devam etmek içimde gün doğmaya başlıyor bunuda hissediyorum , yollarımız aydınlık ve ışık dolu olsun , sizleri seviyorum , iyi ki varsınız..