Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2010, 08:34 PM   #70 (permalink)
yüsra
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

çok uzun zman olmuş kendim için birşey yapmayalı..dersaneye başladım.araya çıktığımda benim burda ne işim var dedim .çünkü orda enerjimi düşürmek isteyen çok kişi vardı .sınavı kazanınca ne olacakki diyen acaba beni kendilerine rakip mi gördüler ne :) şaka şaka rekabetten değil umutsuzluk tohumları çoktan atılmış kalplerine.. ama ben kendimi koruma altına aldım. sınavı kazanınca daha iyi nereye girceğimi düşünmüyorum.insnaların torpil söylentileride umrumda değil.onu kazandıktan hakettikten sonra evrene bırakacağım.şimdi görevimi yapaıp çalışacağım sınavda yine görevi evrene bırakacağım bilincimin açılması için..akılımda olanların su yüzüne çıkamsı sınavı kazanmama yetecek..sonra daha iyi şartlarda çalışacağım bir işim olacak..

kendimi ve çevremdeki herkesi koruma altında hissediyorum tıpkı söz verildiği gibi..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla