Konu
:
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Tekil Mesaj gösterimi
28-02-2010, 08:48 AM
#
154
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Günaydın sevgili günlük
bugün sporumun ve diyetimin ilk haftasını doldurduğum gün...
ve bu benim için büyük bir başarı....bir haftadır yemeklerime tuz ekmiyorum ve şekerli hiçbirşey yemedim..ve düzenli olarak sporumu yaptım
kendimi bir şekilde ödüllendirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum...ancak bildiğim tek birşey var ki bu ödül asla yiyecek tarzında birşey olmamalı..yoksa tekrar abur cubura teşvik edebilir beni...ama bu fedakarlığımı birşekilde ödüllendirmem gerek...
ilk haftanın sonunda aç karnına 74.8 kilo
ile haftayı tamamladım....aslında daha hafif olmam gerekir ama içimde biraz tutukluk var ondan ağır çıktım...bunu hissedebiliyorum..
yarın martın ilk günü..mutlaka dersime oturmalıyım...dün ilk kez ders çalışmak için masaya oturdum ama yine hüsranla sonuçlandı...
bunun nedeni ise herhangi bir iş yaparken (bu herşey olabilir buna ders çalışmak da dahil) aklıma yapmam gereken başka konularla ilgili şeyler takılmadan edemiyorum..elimde değil..beynim böyle alışmış...mesela ders başındayım ama bilgisayarda indirmem gereken şeyleri veya evde yapılması gereken işleri düşünürken buluyorum kendimi...yaptığım işle ilgilenemiyorum..üzerimde bir stres var...sanırım biraz da hastalık geçirmeme bağlı bu bilmiyorum....ama genelde de hep aklımı yapılması gereken işlere verdiğimi ve eğlenceye vakit ayırmadığımı..ayırsam bile aynı anda bunları düşündüğümü farkediyorum...mesela oldukça eğlenceli bir film açıp izlesem de bir yandan aklımda hep yapılacak işler var...işin birisini yapsam öbür yapmadığım aklıma takılıyor bu sefer..
dün beyin dalgalarını dinledim alfa 10 dinledim gerçekten rahatlattı...dinledikçe dinleyesi geliyor insanın...umarım bağımlısı olmam
beyin dalgaları birçok hastalığın tedavisinde bile kullanılıyormuş netten araştırdığıma göre...mesela dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi olan çocuklara bile seans olarak uygulanabiliyormuş...
şimdi biraz beyin dalgası dinleyim de sakinleşeyim günlük...kendine iyi bak
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul