Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2010, 03:54 PM   #3 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Başarı Çabaların Birikimidir

evet gerçekten çok güzel bir yazı ve kesinlikle hak veriyorum...bazı şeyleri düzenli ve sürekli olarak yapmalıyız ki hayatımızın bir parçası olsun ve normal yaşam tarzımızın bir parçası olsun...başarı ancak böyle sağlanır...

mesela kendimden örnek vereyim...kilo vermek için şok diyetlere girip aç bilaç dolaşıp kısa sürede çok kilo verebilirdim ama bu sağlıksız olurdu ve verdiklerimi fazlasıyla geri alırdım...ben de hergün kaloriyi aşırı kısmadan ve günün belli bir vaktini spora ayırarak bunu sürdürüyorum...ve şu an kendimi çok sağlıklı ve enerjik hisediyorum....kısa süreli ve aşırı çabalar gerçekten faydasız...konu ne olursa olsun...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla