Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2010, 07:36 PM   #67 (permalink)
doris
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: damla damla bir günlük

iyiyim evet... atıyorum hüzünlerimi.. topluyorum kendimi.. hedeflerime az kaldı.. başarıyorum.
bay günlük dostum herşeyden önemlisi gülümsüyorum... kafa dağıttım biraz, şimdi sıkı sıkıya program yapıp çalışmaya başlamalıyım.... çok sıkı hemde ingilizce makaleler beni bekliyo mesala.. ve şu kpss onuda boşlamıyım madem giriem bu sınava hazırlanmalıyım.. çooooooook çalışmama lazım çooooook.. ama ne güzel ya hedeflerim var benim, yapmak istediklerim, hayallerim....... hepsini kendi üzeriem kurdum hiç yıkılmasınlar hiç kırılmasınlar diye..... harika hissediyorum kendimi..
ama itiraf etmeliyim ki şu çakra açıcı meditasyon çok iyi geldi bana... süper bi deneyimdi..
seni seviyorum günlük.. sonra site sakinlerini seviyorum.. sonra kenidimi, ben içimdeki beni, herşeyi çok seviyorum...
tanrım çok mutluyum şükürler olsun..
hoşçakallllllll..
hadi ama günlükkk sende gülümse :)

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla