Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2010, 01:06 AM   #14 (permalink)
fatamorgana
Teğmen

Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatamorgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: fatamorgana'nın günlüğü

Sanırım dün dalgalanma denen durumu yaşadım. Neyse ki atlattım. Bi daha aynısını yaşamak istemiyorum. Hatta dikkatimi ona çok vermeyeyim diye dün buraya da yazmadım.
Hayatımda çok güzel gelişmeler oluyor. Yaşama seyirci değil de bizzat onun içinde hissediyorum.
Beni mutlu eden, ya da olmasını çok istediğim şeyler oluyor. Fakat mutluluk hissi kısa sürüyor. Sanki ardından kötü bişey gelcekmiş gibi düşünüp bi acayip oluyorum. Sanki tetikte durup o kötü şeyin olmasını bekliyorum. Bunu da aşarım umarım.Bir de hep birşeyler eksik gibi geliyor. Bunu anlayamıyorum. Sevinçlerimi, mutluluklarımı yarım yaşıyor gibi oluyorum. Sanırım hayatıma yönelik güzel bir hedef tablosu yapmam lazım. Belki de bundan kaynaklanıyor. Çünkü bugüne kadarki hedeflerimin bitiş noktası iş sahibi olmaktı. Artık işim var. Evet evet net bir şekilde hedef belirlemeliyim.
fatamorgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla