01-03-2010, 04:03 PM
|
#14 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 35
40 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Selam,bugün 5.gün son iki gündür fırtınalar çatışmalar karmaşalar , istemediğim misafirlerle geçsede akşam ve gece arası yoğun bir depresyon atlatsam da , Olumlu düşünerek ve manevi yardımlarla sağlığım yerinde şükürler olsun .. Kendimdeyim , rahatım bana gelecek en olumlu şeyleri yüreğimde heycanla beklemekteyim çok büyük bir mutluluk içimdeki tüm hücrelerimde hissettiğim , şükürler olsun .. Olumlu haber gelecek bir işi bekliyorum diğer olumlu şeyler içinde çok mutluyum .. Bu arada ay bedirdi dün gece dilekler dilemiş olanların dileklerinin dualarının olumlamalarının kabul olmasını tüm yüreğimle diliyorum , aşk , sevgi ve mutlulukla kalın .. Gün devam ediyor haberler ulaşacağı zamanı bekler , onları duymak isteyenlerde geleceği anı .. GElecek haberleriniz şans dolu ,uğurlu ve mutluluk dolu olsun .. Sevgilerimle .. IŞIKYOLU
__________________ Görelim mevlam neyler / neylerse güzel eyler (marifetname-Erzurumlu ibrahim hakkı hz.) |
| |