02-03-2010, 09:23 AM
|
#162 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. tekrar merhaba günlüğüm
sana yazmaya o kadar alıştım ki sabah kalktıktan sonraki sabah rutinlerinden sonra ilk işim oturup sana yazmak oluyor
aslında dün çok da iyi bir morale sahip değildim...bugün de güne biraz moralsiz biraz da endişeli başladım...dün gece izlediğim bir filmin de etkisinde kaldım...acı içerikli bir filmdi...onun haricinde kafama taktığım günlük sorunlar var..
ama yine de herşeye rağmen bu endişe duyguları ve kafamdaki soru işaretlerine ve kaygılarıma rağmen tamamen de mutsuz ve kötü değilim...mutlu olmaya çalışıyorum...kötü şeyler aklıma gelse de hatta bazen kafamın bi köşesinde konuk olarak oturup kalsa da onları kovmaya ve odaklandığım şeyi değiştirmeye çalışıyorum...mesela güneşin nasıl güzel ışıldadığını baharın geldiğini düşünüyorum ve hayat şartlarım için şükrediyorum...dünyada bir sürü aç ve evsiz insan varken benim yatıp uyuyabileceğim bir evim var ve karnım doyuyor...bunları düşünüyorum..
spor ve diyet yaptığım halde bu sefer tartıda daha ağır çıktım...bu kafamda gezen sorunların en basiti tabi ki...buna kafamı takmamak için belki kas yapmışımdır belki de içim tutulmuştur diyorum...kötü düşünmemeye çalışıyorum...eskiden olsa bak o kadar zahmet çektim fedakarlık yaptım yine olmadı...nasıl olsa olmuyor diyip bırakırdım diyeti ve sporu...ama öyle yapmayacağım..inadına devam edeceğim...dediğim gibi birkaç ufak sorun ve endişenin günümü zehir etmesine izin vermemeye çalışıyorum...
bu arada hayatımda ufak bir değişiklik daha yapmaya karar verdim...sporuma hergün sabah 11 e doğru başlardım...bitmesi de 12 i bulurdu....derken öğlen yiyeceğim yemeği pişirmeye mutfağa koyulurdum...ve onu yerdim...derken bir bakmışım ki öğleden sonrayı bulmuşum...sporun yorgunluğu ve yemeğin çöktürdüğü ağırlık hissiyle hiç ders masasına oturasım gelmiyor...
onun yerine spor saatimi daha öne çekmeye karar verdim..çünkü zaten sabah rutinleri bittikten sonra 11 e kadar boş boş pc nin başında oturup vakit harcıyordum..
bundan sonra 11 i beklemeden 9.30- 10 gibi sporuma başlamaya karar verdim...böylece başka şeylere de hatta derse de vaktim olacak... |
| |