Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Senin yazılarını ben geriden takip ediyorum. O yüzden eski yazdığın yazılara yeni yorum yazıyorum kusura bakma. İnanılmaz keyifle okuyorum yazılarını. Bir insan bu kadar mı şeffaf olabilir. Çok objetif bakıyorsun kendine. Bence bu telkinler sana baya bir yaramış. Hem baksana yazarlık yeteneğin baskın çıkmış. Bence bu yazdıklarını bir dosyada topla. Bir de başlık yap ve onu Türkçesi çok iyi olan bir edebiyatçıya dikte ettir. Sonrada yayımevi bul. Mesela Işık Elçinin yayımevi bu yazıları kabul eder gibime geliyor. Süper satılır. Resmen gaza getiriyorsun, ilham veriyorsun insana. Teşekkürler. Hem çok fazla para kazanır ve kazandırırsın hem de insanları mutlu edip onlara ilham vermeye devam edersin. Nasıl fikir? Belki benden öncede bu fikri sana veren olmuştur yada kendin zaten düşünmüş olabilirsin. Hani burda kendine kızmışsın ya konularla ilgili illa çok araştırıp kendine özeli bulup seçiyorsun ve bunun zaman almasından yakınmışsın. Keşke bende senin gibi olsaydım. Hemen anında bir işe başlayıp onu bitirmek isterim ve bitiririm ama sonuçta bitmiş olsun diye bişey çıkar ortaya. Sense detaylı çalışıyorsun bu yüzden bu yazıların çok güzel oluyor. İçtenlik ve dürüstlük kokuyor bu yazılar. Seni çok sevdim
Bence insanlar seni tanımalı. Yazdıklarını kitap haline getir. İlk ben alıcam söz;) |
önemli değil tabi istediğin mesaja yorum yapabilirsin benim için farketmez ben anlarım
güzel görüşlerin için çok çok teşekkür ederim arkadaşım beni çok mutlu ettin
şu yağmurlu karanlık havada içimin açılmasını sağladın teşekkür ederim
değişim için gerçekten sana ilham verebildiysem ne mutlu bana :) aslında benim de inatla hırsla birşeyler yapmaya devam etmemin sebeplerinden birisi de sen ve senin gibi duyarlı insanların bana verdiği destek...tek başına olsaydım bu kadar hırslı olamazdım inan
bu arada verdiğin ilginç fikre bayıldım çok tatlı gerçekten
ben de isterdim öyle birşeyler yapmak ama maalesef ailem beni insanlarla ilişki içinde olabileceğim olası bütün durumlardan soyutlamakta ısrarlılar
onlara bunu söylediğimde istemediler...yazarlar hakkında olumsuz görüşlere sahipler ve onlar arasında yer almamı istemiyorlar
(gerçi hiçbir tür insanı beğenemiyorlar o ayrı..neyi beğendiklerini ben de bilmiyorum..kendilerinin aynı türünden insanlar desem onlarla bile geçinemiyorlar ) o yüzden şu an herhangi bir işte çalışmıyorum...
ama neyseki internet denen bir nimet var..buralara bunları yazdıklarımı görmüyorlar bilmiyorlar..buraya karışamıyorlar :)
detaylı çalışmak iyi gibi de görünse detaylara takılmak bir süre sonra insanı sıkıyor ve tamamen öfff diyip bırakıveriyorsun..işin aslına bir türlü giriş yapamıyorsun...aslında herşeyin bi eksi yönü var tabi :)
iyiki varsın arkadaşım aramıza hoşgeldin