Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
çok iyi bir karar vermişsin seni kutluyorum
çekim yasasına göre hareket etmek demek bu! Paranı biriktir, istediğini al! Zengin görün çünkü senin için zengin ve dışında öyle olsun;) kendine güvenin artar. Sen bu kadar iyi bir insanken herşeyin en iyisini hakediyorsun emin ol. Böyle devam ederse özgüvenin tavan yapacak.
Benim de en büyük hatam hep başkası beğensin diye birşeyler giyiyor olmam yada saçımı onlara göre yapmam. Birileri banada güzel olmuşsun desin bayılırım. Halbuki ne gerek var. Kendi zevkim var di mi? Yok o şunu beğenir bunu yap, şunu desin şunu yap. İşi,m Nasrettin hocanın bir çocukla bir yolda eşeğe binme hikayesine dönüyor. İkisi biniyor eşeğe acıyanlar oluyor. Kendi biniyor vay adama küçücük çocuğu bindirmemiş oluyor. Çocuğu bindiriyor, adam yaşlı cocuğu neden bindirmiş. En sonunda ikiside eşekten iniyor yürüyorlar. Ben saçımı daha parlak olsun diye kahverengiye boyatıp birde güzel kestircektim. Erkek arkadaşımın ısrarını kıramayıp sarı yaptım. Laf demeyen kalmadı. Kimi çok beğendi. Kimi hiç beğenmedi. Kimisi kızıl kahve yap kimisi siyah yap. Yok saçlarını uçlarından biraz kestirsen daha iyi olur. Sizene kardeşim benim saçım! Ama bunu demeye hakkım yok çünkü dedirten benim. Madem ilgi bekliyorsun o şunu desin bu bunu desin diye değiştiriyorsun al çek cezanı işte. Bir kıyafetime karışmadıkları kalmıştı. Kimi çok beğenir. Kimisi burnunu eğr bakar. O kadar şık olurum özen gösteririm gram bir güzel olmuşsun laf yok. Yanımdaki övülür ne güzel olmuşsun bana gelince tık yok:( bende hassasım ya kırılırım işte. Sorun bende niye başkalarının düşüncelerine önem veriyorumkiç Canım ne isterse onu yapmalıyım di mi ama |
canım benim sen de çok tatlı bir insansın...bütün yorumlarından anlaşılıyor bu
zevkle okuyorum yorumlarını
şu anlattıkların hiç de yabancı konular değil bana...hakikaten bugüne kadar hep başkaları beğensin, onları memnun edelim onları mutlu edelim diye yaşamışız...ve beklediğimiz tek şey güzel bir söz duymak kadar basit birşeyken bile onu bile görememişiz...demekki başkalarına göre kendimizi yönlendirince ve mecaz anlamda (çevredeki herkese mikrofon uzatınca) herkes düşüncesini çekinmeden söyler hale geliyor..hatta sen kırılmışsın üzülmüşsün bunu bile takmıyorlar...bunu önlemenin yolu da çevreye mikrofon uzatmamak (yani kulak asmamak içindeki sesi dinlemek) hem hiçkimsenin zevki tutarlı değil..bugün beğendiğini yarın beğenmeyebiliyor insanlar...
saygı duyulan insanların kendine has tarzları olduğunu ve bunu yaratırken de kimseyi takmadıklarını farkettim....mesela şarkıcı rihannanın tarzını ben ne kadar beğenmesem de dünyada tarzı çok beğeniliyor...çünkü "diğerleri ne giyiyor ? neler popüler ? sevilen şeyleri ben de giyeyim de popüler olayım" derdinde olmadığı çok açık...içinden geldiği gibi giyiniyor ve saçını da öyle yapıyor...o yüzden moda dünyasında bile kendisine saygı duyulmaya başlandı...bu yönünü takdir etmek lazım o kadının....tarzını beğenmeyenler bile saygı duymadan edemiyor..çünkü kendi seçimleri olduğu belli...önemli olan da bu sanırım