Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 09:53 AM   #280 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ya işte bu sitedeki yardımlaşmaya bayılıyorum mutlaka birisi yardıma koşuyor.Pamuk'cuğum yardımın için sağ ol.Arkadaşlar elinizde kitap olmadan böyle yöntemleri öğrenmek zor kitaptan okuduktan sonra veya bir kaynaktan araştırmadıktan sonra anlatım öğrenmek eksik kalıyor. Ben Mürüvvet Muratın kitabını okudum .Kendi mde deneyimleyerek ne yaptığımı yazıyorum belki bazılarınızın aklına gelmeyen konularıda size hatırlatırım diye.Ben sedona peet kitaplarınıda aldım sedonayı henüz bitiremedim ama en kısa zamanda bitirmek için çaba harcıyorum .Kaynak olması veya seminerlerde öğrenmek güzel her an elinin altında oluyor.

CANIM BABAM,

Benim hayatımın anlamı beni her zaman özel hissetiren insan.Bu gün karmaşık duygular içindeyim bir yandan kuzum sınava girdibir yandan en sevdiğim insanın özel günü hediye almadım çünki üzülüyor.Hayata benim he zaman arkamda büyük bir güvenle dayandığım ve biz çocuklarını sevgisi ile sarıp sarmalayan bir baba.Biz çocukları sevmeyi babamızdan öğrendik.Bizler için çok çalıştı gecesini gündüzüne katmaktan hiç yılmadı .Bizler kocaman insanlar olduğumuz halde hala o küçük çocuklarmışız gibi korudu kolladı.Gönlündeki sevgisini bizlere sınırsız ve karşılıksız verdi.Canım babam iyiki senin gibi bir babam var.Hayatının en önemli dönemecinde bizler için yaşadı 6 yıl önce kalp krizi geçirdiğinde biz çocukları için iyi olmak istedi ve başardı bizim iyiliğimiz için feda edemeyeceği hiç bir şey olmadı.Biz hastalandığında üzülmeyelim diye acısını bile belli etmedi kendine çok iyi baktı ve şimdi çok iyi .Bazen kendi kendine dr gider ancak gelince haberimiz olur niye haber vermedin dediğimizde aman nolacak kendi işimi kendim yapıyorum sizi niçin üzeyim der.Bizlerin yapacağı her işe koşturur.Canım Allah sana sağlık sıhat ve hayırlı ömür versin .
Benim çocuklarım benim kadar şanslı olmadılar bu konuda keşke onlarında benim kadar düşün celi bir babaları olsaydı .Siz erkeklere her zaman söylüyorum benim hasas olduğum bir nokta bu lütfen çocuklarınızla aranıza duvarlar örmeyin çocularınızla olan sınırlarınız ya çok Geniş olsun yada sınırsız olun.Çocuklarınızı sadece annelere bırakmayın .İki tarafında sevgisini yaşata bileceksek çocuklarınız olsun ,yarım sevgi ile çocuklarınızı eksik bırakmayın.

Bütün babaların babalar gününü kutlarım nice güzellikler sizlerin olsun. 96 96 96