Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2010, 11:16 PM   #88 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hıı çok da memnun ne demezsin Geçenlerde evlerine misafir gelmiş, kimseylede konuşamıyor, herşey üstüme üstüme geldi bunaldım dedi. O kadar söylüyorum telkin gönderiyim dinle, anlamıyor beni. Problemini ortadan kaldırmak için kimlik değiştirip sf sitelerinden onunla konuştum, doktor önerdim, ilaç önerdim bana mısın demiyor. Ne yapacağımı bende şaşırdım.
Bence üstüne düşme maviş cadı.Kişi ancak kendisi isterse faydalanabilir böyle şeylerden.Sen sadece istiyorsan gördüğün faydalardan vs. bahset ama onun da yapması için zorlama.Onun sana gelmesini bekle.Hem sen yorulmamış olursun hem de o istediği için daha kolay anlar daha kolay uygular.
Sevgiler.