Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2010, 11:29 AM   #174 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Yine karşındayım günlük
hani demiştim ya geçenlerde tartıya çıkmıştım ve kendimi umduğumdan daha ağır kiloda görünce üzülmüştüm...ancak buna aldanıp bu işten vazgeçmeyip devam etme kararı almıştım...şimdi bu kararımın doğru olduğunu gördüm ve bugün onun meyvesini aldım

bugün sporumu daha da hızlı tempoda yaptım...evet vazgeçmek yerine spora daha sıkı sarıldım...ve bugün yaktığım kalori olarak çok şükür 3 haneli rakamlara ulaşabildim ve bugün tam 110 kalori yaktım

ama esas haber burada...spor sonrası tartıya çıktığımda tam olarak 74.0 kilo gösterdi su gibi terledim tabi...ama terlemekten nefret eden ben, bu sefer terlemekten zevk aldım diyebilirim..çünkü sporun işe yaradığının göstergesi gibi geliyor bana :) sporu yapalı 1 saat oldu ama vucut ısım hala sıcak ve kanımın vucudumda daha rahat dolaştığını hissediyorum...birşeylerin çözüldüğünü hissediyorum..hatta az önce boğazımdaki ve sinüslerimdeki tıkanıklıklar da çözülüp açıldı...

beni daha sıkı sarılmaya iten şeylerden birisi de alışveriş kataloglarında gördüğüm ve beğendiğim sahip olmak istediğim kıyafetlerin olması....sporu yaparken beni en çok coşturan ve destekleyen şey, kendimi zayıf ve formda olarak o beğendiğim kıyafetleri giyiyor olarak imgelemek.... ve tabi bir de sevdiğim tempolu müzikler....gözümün önünde o kıyafetlerin hayali varken zaten spora sarılmamak pek mümkün olmuyor

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla