Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2010, 12:09 PM   #175 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haklısın canım ben de senin gibi facebooku terkedenler kervanındanım..insan kişisel duvarını diğer arkadaşlarınınkinden daha boş görünce yada arkadaş listesini daha az görünce kendini garip hissediyor ...tek başıma daha mı rahatım ne hiç değilse senin bahsettiğin çabalara girip yorulmak zorunda kalmıyorum

dikkat ettinmi canım
gerçek olmuş olan geçmişteki şeyleri düşünürken hep kötü şeyleri düşünüyoruz..hayal kurarken de olmayan şeyleri ve iyi şeyleri düşünüyoruz...aslında beynimizi boşa yoruyoruz..
peki neden gerçekten olmuş olan ve iyi olan şeyleri düşünmüyoruz ki ?
hayalin faydası olmuyo kötü geçmişi tekrar canlandırmanın da...
bir de iyi geçmiş canlansa nasıl olur acaba
Hayalin faydası olmuyor kısmına katılmıyorum. Bizler düşünce ve hayallerden ibaretiz. Neyi sürekli düşünürsek o olur. Bende malesef hergünün sonunda geriye dönüp yaşadığım olumsuz anları beynimde film gibi döndürüp duruyorum. Sonra iptal diyorum ve gözlerimi kapatıp o olayları kendi istediğim şekilde olmuş gibi değiştiriyorum ve mutlu oluyorum yada onu yapmakta zorlanıyorsam.Gün içinde yaşadığım o olumsuz anı siyah beyaz olarak canlandırıp o anı ufacık nokta haline gelene kadar ve yok edene kadar hayal ediyorum, yada onu pembe balona koyup bulutların arasında kaybolduğunu hayal ediyorum. Hayal kurmak güzel birşey. Geleceğe yönelik ise imgeleme yapıyorum yani sessiz odamda gözlerimi kapatıp tel tek hayallerimi canlandırıyorum. Bir ev mi istiyorum içindeyip ve sıcacık çayımı yudumladığımı hayal ediyorum kendi koltuğumun üzerinde. Yapılaca olan asıl hayal etmek ve düşüncelerimizi bu şekilde değiştire değiştire olumsuzluğu hayatımızdan çıkartmakkkkk bu kadarcık
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla