Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2010, 11:18 PM   #45 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: kpss(öğretmen adayları)

Alıntı:
ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet hocam ikisi farklı şeyler..öğrenme öğretme etkinlikleri içeriğe göre ayarlanır..içerik de hedeflere göre..
hocam bu belirtke tablosu hakkında bilgi verirmisin..en önemli nokta nedir .karıştırıyorum belirtke tablolu soruları
Tamam anladım hocam sağol.Bilgiyle alakası yokmuş aslında bazen yazılanı doğru algılayamadığım oluyor böyle:)
Onda tam olarak neyi anlamadın?
Kısaca tekrar edersek değerlendirme yapmadan önce ilk iş belirtke tablosu yapılmalı.Hedef-konu çizelgesi demek.Belirtke tablosuna bakarak ölçeğin kapsam geçerliğinin olup olmadığını,konular ve alt başlıklarını,hangi konudan hangi hedefle ilgili soru sorulacağını, kaç soru çıkacağını filan anlıyorduk.
Bununla ilgili çok soru yoktu çözdüğüm sorularda.Özellikle şu değerlendirmeden evvelki yapılacak şey olması üzerinde durulmuştu.