Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2010, 11:28 PM   #47 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: kpss(öğretmen adayları)

Alıntı:
ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tabi hocam mat .zevkle çözerim..ben de tarihe yoğunlaştım ve bitirdim tarih de tartışabiliriz burda..aralıklı çalışmayı deneyeceğim.
valla hocam iş kişinn kendisinde dhanede falan değil.ben dhane yi neden istedim.beni motive eder.plana programa sokar die..inş. hayırlısı..ama paylaşımlarımız artıkkça öğrenmemizde artacak die umuyor ve hemen bir paylaşım da bulunuyorum.
.coğrafyada en çok ihraç ettiğimz madenleriiz şöle
KulakBurunBoğaz(en çok hastası olan bölüm)
krom-bor-bakır
umarım doğru hatırlamışımdır
Tamam çok sağol.
O bilgi süpermiş daha coğrafyaya başlamadım ama hemen not ettim zaten aklımda kalır:)Teşekkürler.
Evet dershane bi de bizim yaşımıza gelmiş öğretmen olmuş insanlar kendi öğrenmesini programlayabilmeli:) çalışabilmeli gibi geliyor.Sadece ordaki öğretmenler güncel şeylerden filan daha fazla haberdar oldukları için belki daha bilinçli bir çalışma yapılabilir ama güncel yayınlar takip edilerek bunun üstesinden de gelinebilir.
Ben de işte aynı anda birkaç derse çalışamıyorum.Bir dersi çalışıp bitiricem ondan sonra diğerlerine geçicem böyle daha rahat çalışabiliyorum.Eğitime başlamadan ben de tarihin ilk(çok az hatırladığım) konularına çalıştım.Şimdi tekrar ediyorum belli aralıklarla.Sonra ona da devam edicem.
Tarihten şu nerde hangi eser var konusunu atladım ama bunun için de bi kodlama filan var mı yahu?Olsa çok iyi olurdu.
Böyle hergün paylaşımlarda bulunursak çalışmada süreklilikte sağlayabiliriz belki ben bazen seriyorum da:)