Cevap: Yazarsam günlüğüm, yazmazsam dünlüğüm.. Nesîra.. 3 Mart 2010/Çarşamba Çekim yasası dedikleri... Bugün benim için değişik bir gündü, büyük bir sorumluluk aldım, inşAllah hakkıyla yerine getirebilirim. İşin garip tarafı, bu sorumluluğun her noktasıyla benim hayallerimden parçalar içeriyor olması.. Çekim yasası dedikleri bu mu ki.. Önce zorlandım, sonra biraz zevk almaya başladım, ama inanıyorum ki Allah yardım ediyor bana.. Sonsuzlarca şükürler olsun O'na.. Bir zaman sonra, burada anlatılmaya değer bir 'tevafuk', bir 'nimet' zinciri olsun diliyorum hayatımda.. Ne zaman Sen'den istediysem, er ya da geç verdin, vermediklerinin de muhakkak hayırsızlığını gösterdin.. de.. Ben sana gereğince şükredebildim mi Allah'ım.. Yoksa ben küçük bir insan, kocaman bir nankör müyüm..
__________________ "Kim Allah için korunanlardan olursa, Allah ona beklemediği yerden rızık verir. Kim Allah’a güvenirse O, ona yeter. Şüphesiz Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur." Talak Suresi/3. Ayet |