Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 08:36 AM   #180 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba canım günlüğüm
bugün çok yorgun ve isteksiz kalktım..çünkü uyurken burnum tıkalıydı dolayısıyla iyi uyku alamadım ve tam da sabah kötü ve sıkıcı bir rüya görürken alarmim çaldı ve uyandım...rüya kötü de olsa alarm çalınca insan rüya modundan çıkmak istemiyor ne ilginç değil mi ?

1 haftayı geçkindir diyet yapmama rağmen sindirim ve hazım problemlerim yüzünden tartıda ağır çıkmaya alıştım..yani ağır çıkmanın nedeninin bu olduğunu anladım...artık o yüzden tartıdaki rakamı dert etmiyorum....ancak bu hazımsızlık durumu bünyemi huzursuz ediyor..düşünsenize içinizde 1 kiloya yakın belki de geçkin ve fazladan ağırlık var ve midenize taş gibi oturmuş...gerçekten çok huzur kaçırıcı..

hazımsızlıkla savaşmak için aklıma şu seçenekler geldi

* belki az su içiyorumdur ve aldığım su hazım ve benzeri şeylerin ihtiyaç duyduğundan daha az geliyordur...

* belki sadece spor esnasında hareket etmek ve onun dışında oturmak iyi gelmiyordur..günlük yaşamımdaki hareketleri de çoğaltmam gerekebilir..

* diğer aklıma gelen şey ise hergün hiç değilse kendime 5-10 dakika ayırıp mide ve karın kısmıma elimle masaj da yapmayı düşünüyorum..

farkettiysen günlük, benim problem çözme tarzım bilgisayarlara benziyor önce problemin olası nedenlerini buluyorum ve bu nedenler bana seçenekler oluşturmamı sağlıyor...bütün olası nedenlere hakim olduğumu bildiğim için rahatlıyorum..bir seçenek işe yaramadıysa diğerlerinden birisi mutlaka işe yarayacaktır.. yada belki hepsini birden aynı anda yapmak yarayacaktır...herşeyde bu metodu uygularım genelde..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla