Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 01:10 PM   #185 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugüne kadar toplam 14 kişiyi affetmişim...ama hala üzerimdeki yük tam anlamıyla kalkmadı...bu kaldırdığım taşlar büyük kaya parçaları değil de sanırım çakıltaşlarıydılar..yada ortaboy taşlar...hala büyük blok sırtımda duruyor sanırım..

aslında biliyorum ama kendime bile itiraf edemiyorum..affetme çalışmasına hala anne ve babamı dahil etmedim...bilmiyorum içimde sürekli bir konu ve erteleme var...affetme çalışmamda ailemden olmayan ama affetmesi en zor olan kişilerin üstünde bile çalışmaya cesaret ettim ancak annem ve babam için cesaret edemiyorum...offffff....

bugün kimi affettiğimi söylesem şaşarsın...kendisine toz kondurmayan ve hakkındaki olumsuz eleştirilere fırsat bile vermeyen hayran kitlesinden dolayı gıcık kaptığım bir dizi oyuncusunu (evet bir aktristi) affettim...işe yarayıp yaramadığını da onun oynadığı diziden bir bölümü izleyerek kendimi test edeceğim...
Çok alemsin valla ilahi aktristide affedersen dünyada her gördüğün insanı korkarım affetmek zorunda kalacaksın. Çok tatlısın ya, sen çok yaşa
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla