Konu: bir soru
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 02:41 PM   #2 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: bir soru

Alıntı:
topalsolucan1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siteye uzun süre üyeyim ama telkinlere başlıyorum 2 gün sonra saçma diyor bırakıyorum sonra ilk siteye üye oldugumda 5 gün dinlemiştim yolda giderken kafam hep öndeydi ilk dinledigim 5 sonra kafam hep yukarda direk önüme bakarak gidiyormuşum şimdi fark ediyorum onu
Yeniden başladım Allah izin verirse uzun sürecek bu sefer
Şimdi benim listemde 3 teklin var onları dinliyorum onlarda ego suçluluk ve başkasını düşüncesini önemsememeyi dinliyorum onların doğa versiyonunu acıyorum sonra başka bir müzik acıyorum bilgisayara öyle dinliyorum ama telkinin ses ayarını nasıl yapmam lazım onun çözmedim müzik dinlerken su seslerini azda olsa duyuyorum ama çalan müzik hareketlenince :D
telkini sesini duymuyorum :D nasıl yapacam bu işi

Merhaba

Bende de ilk kez telkinleri dinlemeye başladığımda böyle olmuştu, 10-15 gün dinledikten sonra, hiç dinlemek istemedim, anladığım kadarıyla bunun sebebi, telkinlerin bilinçaltımızdaki dirençleri kırmaya çalışıyor olması. Ve bu dirençler ne kadar güçlüyse, telkinlere verdiğimiz tepkiler de o oranda büyük oluyor. Yani bilinçaltımızdaki olumsuzluklar gitmemek için direniyor
Ben bütün bilgisayar başında çalıştığım için telkinleri dinlemek için ortamım çok müsait ve istediğimde 10-15 saat arası dinleyebiliyorum ama benim nacizane tavsiyem, gece dinlemen. Hem gece dinlendiğinde, bu sitede okuduğum bilgilere göre, telkinlerin bilinçaltına inmesi de çok daha kolay oluyormuş. Benim bir mp3 çalarım var, bir de hoparlör aldım, artık geceleri sabaha kadar telkinleri hiç sıkılmadan dinliyorum zaten uyuduğum için ben değil, bilinçaltım telkinleri duyuyor ve bu şekilde dinlemeye başladığımdan beri, tam olarak telkinlerin etkisini hissetmeye başladım, çok fazla rüya görüyorum, sabahları gülümseyerek uyanıyorum, herşey eskisine göre çok daha iyi oldu, yani anlayacağın, gün içinde dinlemekten çok daha faydalı oldu benim için Sana da bu şekilde dinlemeni tavsiye ederim.

Sevgiler

yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla