Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 07:30 PM   #49 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: kpss(öğretmen adayları)

Alıntı:
EylulHuznu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ehemm.. iyi geceler diye başlayayım söze..
öncelikle hepinize selamlar.. ablam ve ben yeni katıldık aranıza.(sayılır..) yani 1 aydır buralardayız ama daha çok çekim yasası, nlp, kuantum vs başlıkları incelemekten selam verme fırsatımız olmadı.. kpss başlığını da görünce, burdakilerin de bizim gibi normal hayatlarını sürdüren insanlar olduğunu hatırladım.. :)
malum konu benim de başımda.. ve bu soru ilgimi çekti..
genelleme ve D arasında kaldım, gerçi hatırlamıyorum bunların içeriklerini ama mantık yürüttüm sizler gibi.. genelleme iki nesne olay (ya da herneyse) arasında bağ kurup, birinin özelliğini diğerine de aktarmakdır diye düşündüm.. "ikinci derecede koşullanma"ya hiç aşinalığım yok, baktım ki bebek olayı abartıp sevincini süt şişesinden, şişeyi getiren kişinin sesine kadar taşıyor, o zaman D şıkkı daha mantıklı geldi..
hoşgeldiniz aramıza
o sorunun açıklamasını phantomm hocam çok güzel yaptı.sayfada var bakabilirsiniz..tekrar hoşgeldiniz..sizin de paylaşımlarınızı bekliyoruz..