Konu
:
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Tekil Mesaj gösterimi
05-03-2010, 09:08 AM
#
188
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Günaydın günlük
bugün güne Redflowers arkadaşımın tavsiye ettiği gibi kaynatılıp ılıtılmış su içerek başladım
...yine dünkü gibi günde 12 bardak su içeceğim böyle daha iyi oldu...
4 bardak fazladan suyun bende farkettirdikleri şey neler mi oldu ? bu sabah kalktığımda burnum tıkalı değildi ve çok rahat nefes alıyordum...nefes alamamak da başlı başına bir sorundu..denge bozukluğu ve sinirlilik yapıyordu..üstelik gece kötü rüyalar gördürüyordu...haliyle güne de kötü başlıyordum dünkü sabah için yazdıklarımdan anlarsın zaten...bugün mutlu kalktım ve midemdeki şişkinlik biraz inmiş vaziyetteydi
güne nasıl başladığın da çok önemli bir ayrıntı aslında...
dün bahsettiğim renklerle ilgili uygulamama da devam ediyorum...dün bilgisayarımın ekranını herşeyiyle turuncu yapmıştım..bugün ise yeşili seçtim ve herşeyi yeşil yaptım...ama bunu sadece bilgisayar ekranıyla sınırlamamakta kararlıyım..bu konuda birşeyler yapmalıyım...
sanırım bana yine alışveriş yolu gözüktü
çünkü farkettim ki renk analimizde çıkan eksik renklere kendim de hayatımda pek yer vermemişim....örneğin hiç yeşil giysim yok...yada ne bileyim odamda hiç turuncu bir maskot yada biblo yok.....oysa uzmanlardan birisi diyor ki (nette okuduğum kadarıyla) eksik olan renklerde yatak çarşafları alın ve onlarda yatın hatta iççamaşırınızı o renkte seçin diyorlar...ne kadarı hayata geçirilebilir o tartışılır ama elimden geleni yapacağım
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul