Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2010, 10:14 AM   #34 (permalink)
genco
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Toplum içerisinde susmak

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işin garibi şu kii; ben bu yazdıklarıma bakınca kendimi tanıyamıyorum Ben nası yazmışım bunları diyorum Umutsuzluk yada karamsarlıkk. . Artık geride bırakıyorum onnlarıı Bizi bekleyen bi gelecekk ve yaşamamız gereken sınırsız 'an' varken neden geçmişteki saplantılara gömülüp kalalım kii Her vakit zevk almak varken hayattan, niye zehir edeyim kendimee Ne olursa kabullenmek sanırım enn iyisii Niyesini nedenini sallaaaa Öyyle olması gerekiyorduu ve öyyle olduu Öyyle iştee ne diyordukk Günaydınlar herkesee Seviyorum hepinizii

canım kardeşim "Enes" keyif alarak okuyorum yazdıklarını ve her defasında da gülümsetiyorsun beni:)

sen ne güzel bir insansın, içten,derinden geldiği gibi davranıyorsun.

iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin.