Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2010, 11:01 AM   #35 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Toplum içerisinde susmak

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım kardeşim "Enes" keyif alarak okuyorum yazdıklarını ve her defasında da gülümsetiyorsun beni:)

sen ne güzel bir insansın, içten,derinden geldiği gibi davranıyorsun.

iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin.
Eee, benn. . Şeyy. . Vallaha ne diyceğimi bilemiyorum Ne güzel vallaha içim doldu mutluluk, sevinç, tebessüm, huzur. . vb. ne varsaaa Eğer gülümsetebiliyorsamm ne mutlu banaa İçten inasnların arasında bulunarak bende içimden geldiği gibi davranmaya başlıyorumm :) Yeni yeni belki ama başlıyorumm işte Hepp beraber 'an'ı yaşıyoruuuuuzz İyiki varsın, sevgili Genco Seni seviyorum Sitedeki herkesi, 61.224 üyeyi de seviyoruuuuummmm Hepinizi çoooookk seviyorum ve mutluluklarımı gönderiyorumm :) İçimdeki yaşama sevinci hepinizle beraber olsun Enn kötü günümde yanımdaydınız İyi günümde de yanımdasınız Sizleri çoooooookk seviyorumm İyiki varsınızz :) Hepp mutlu kalınn
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla